Medlemsbrev / Jäsenkirje

Pargas Kalks Tennisklubb r.f. MEDLEMSBREV 14.4.2021

Bästa medlem,

Trots besvärliga tider är tanken att vi snart får köra igång utesäsongen i Malmnäs, så det är dags att komma ut med lite info om kommande säsong. Årsmötet hölls 10.12.2020. Gamla styrelsen fick förnyat förtroende. Styrelsemedlemmarna är Daniel Wikman (ordförande), Olle Sjövall (viceordförande), Kristian Lehtola (sekreterare), Camilla Engman (kassör) samt Mikael Ramstedt och Pekka Laitasalo (planmästare).

Till medlems- och spelavgifterna har det inte kommit förändringar. För de medlemmar som vill ha plannyckeln (spelrätt) är medlemsavgiften fortfarande 65,- och för dem som vill vara medlem, men inte ämnar spela, är medlemsavgiften 30,-. Avgifterna skall vara betalda senast den 7.5.2021 för spel denna säsong.

Medlemsavgift med spelrätt (Seniorer) 65 €
Medlemsavgift med spelrätt (Familjemedlemmar) 15 €
Medlemsavgift (Seniorer) 30 €

I kuvertet finns räkningen för betalning av medlemsavgifterna. Vänligen lägg till ref. numret
vid betalning.

Nyckeln till banorna (en nyckel per hushåll) får du vid Malmnäs banor måndag kvällar efter kl. 17, eller enligt överenskommelse med styrelsemedlemmarna. Styrelsens kontaktuppgifter finns på våra web sidor (www.pargaskalkstennisklubb.fi).

OBS. Vi ber er returnera förra säsongens nyckel då ni avhämtar den nya nyckeln.

I bokning av speltid har det inte skett förändringar från förra sommaren. Plan 1 kan man boka som förut genom att anteckna namnet på bokningslistan på anslagstavlan vid banorna. Plan 2 bokas via nätsidan www.evaraus.fi. Mer info om evaraus.fi hittar ni i detta kuvert. Planskötaren finns på plats såsom tidigare somrar mellan 10 – 14 med avbrott på dagen då han/hon är nere för att sköta om stadens banor vid gästhamnen.

Måndagsturneringen fortsätter som förut då banorna är bokade från kl. 17 – 20 för medlemmarnas turneringsspel.

Vi fortsätter även med rankingspelen samt sommar-cup. Dessa är öppna för alla intresserade!

Tyvärr ordnas det inga tenniskurser denna sommar i Pargas. De som är intresserade av att lära sig tennis, kan kontakta styrelsen. Det arrangeras kurser i St.Karins och Åbo.

Till slut vill jag åter påminna er om hur viktigt det är att värna om tennisbanornas goda skick. Även om vi har en planskötare betyder det inte att spelarna är befriade från sin skyldighet att borsta och vattna planen efter spel. Jag vill även anmärka om att spel under regn, eller på våt bana efter regn, är förbjudet.

Ha en skön vår, vi ses, senast i Malmnäs!

Daniel Wikman,
ordförande, Pargas Kalks Tennisklubb

Pargas Kalks Tennisklubb r.y. JÄSENKIRJE 14.4.2021

Hyvä jäsen,

Haastavista ajoista huolimatta on tarkoitus että pääsemme pian aloittamaan pelit Malmnäsissä, joten tässä hieman infoa tulevasta kaudesta. Vuosikokous pidettiin 10.12.2020. Hallituksen kokoonpanoon ei tullut muutoksia. Hallitus koostuu seuraavista henkilöistä: Daniel Wikman (puheenjohtaja), Olle Sjövall (vara-puheenjohtaja), Kristian Lehtola (sihteeri), Camilla Engman (rahastonhoitaja) sekä Mikael Ramstedt ja Pekka Laitasalo (kenttämestarit).

Jäsen- ja pelimaksuihin ei ole tullut muutoksia. Niille jäsenille, jotka haluavat avaimen kentille
(pelioikeuden) on jäsenmaksu edelleen 65,-. Niille, jotka eivät aio pelata, mutta haluavat olla tenniskerhon jäseniä, on jäsenmaksu 30,-.
HUOM. Jäsenmaksujen pitää olla maksettuna tämän kauden osalta viimeistään 7.5.2021.

Jäsenmaksu sis. pelioikeuden (Seniorit) 65 €
Jäsenmaksu sis. pelioikeuden (Perheenjäsenet) 15 €
Jäsenmaksu (Seniorit) 30 €

Kirjekuoressa on lasku jolla maksat jäsenmaksut. Pyydämme teitä käyttämään viitenumeroa.
Avaimen kentälle (yksi avain per talous) saat Malmnäsin kentältä maanantaisin klo. 17 jälkeen tai sopimalla erikseen hallituksen jäsenen kanssa. Hallituksen jäsenten yhteystiedot löydätte
nettisivuiltamme (www.pargaskalkstennisklubb.fi).

HUOM. Pyydämme teitä palauttamaan viime kauden avaimen, samalla kun noudatte uuden
avaimen.

Pelivuoron varaaminen jatkuu kuten viime kesänä. Kenttä 1 varataan kuten aikaisemmin Malmnäsin kentällä, mutta kentän 2 osalta käytämme nettivarausjärjestelmää (www.evaraus.fi). Lisää tietoa evaraus.fi järjestelmästä löydät tästä kuoresta. Kentänhoitaja on paikalla kuten aikaisempina kesinä klo 10 – 14. Päivällä hän toki pistäytyy myös hoitamassa kaupungin kenttiä vierasvenesatamassa.

Maanantaiturnauksia jatketaan kuten aikaisemmin, joten kentät ovat varattuja jäsenten
turnauspelaamiselle maanantaisin klo 17 – 20 välisenä aikana läpi koko kauden.

Jatkamme myös ”Sijoituspelejä” sekä järjestämme ”Kesä-Cup” myös tänä vuonna.

Tenniskursseja ei järjestetä Paraisilla tänä vuonna. Ne jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan
tenniksen parissa pyydetään ottamaan yhteyttä hallituksen jäseniin. Kursseja järjestetään niin
Kaarinassa kuin Turussakin.

Lopuksi haluan muistuttaa kaikkia jäseniä kenttien hyvän kunnon vaalimisessa. Vaikka
kentillämme on kentänhoitaja, se ei vapauta pelaajia kentän harjaamisesta ja kastelusta pelin
jälkeen. Haluan myös huomauttaa, että pelaaminen on kiellettyä sateella tai kentän ollessa sateen jäljiltä pehmeä.

Oikein mukavaa kevättä, nähdään viimeistään kentillä Malmnäsissä!

Daniel Wikman,
puheenjohtaja, Pargas Kalks Tennisklubb