Säsongöppningen i Malmnäs förflyttas / Tenniskauden avaus Malmnäsissä siirtyy

Hej. Som vi i medlemsbrevet meddelade har Pargas Kalks Tennisklubb investerat i ett splitternytt staket vid Malmnäs tennisbanor. En ovanligt lång vinter, samt leveransproblem, har dock skuffat framåt de sista arbeten med staketet och därför måste vi meddela att tennissäsongens start tyvärr kommer flyttas fram till månadsskiftet maj-juni (preliminärt). Vi kommer skicka ett skilt meddelande när planerna är färdiga för spel.

Vi beklagar detta, men hoppas det kommer bli en riktigt skön tennis-sommar!

_ _ _ _ _ _ _ _ _

Hei! Kuten jäsenkirjeessä ilmoitimme on tenniskerhomme investoinut uuteen aitaan Malmnäsin tenniskentille. Pitkä talvi, ja toimitusvaikeudet, ovat kuitenkin johtaneet aidan viimeistelytyön viivästymiseen,  minkä vuoksi joudumme siirtämään tenniskauden alkua touko-kesäkuun vaihteeseen (arvio). Ilmoitamme teille erikseen kun kentät ovat valmiita pelejä varten.

Olemme pahoillamme tästä, mutta toivomme että tulevastakin kesästä tulee hieno tennis-kesä!

h. Daniel Wikman

Ordförande

Pargas Kalks Tennislubb rf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.