Bokning/Varaus Malmnäs plan/kenttä 2

I bokning av speltid sker det förändringar denna säsong. Plan 1 kan man boka som förut genom att anteckna namnet på bokningslistan på anslagstavlan vid banorna. Plan 2 bokas via nätsidan www.evaraus.fi/pargaskalkstennis/kalenteri/5/6

För att boka tid bör man registrera sig i systemet. Registreringen är snabb och enkel, och du
behöver endast ha en e-mail adress.

Några regler för e-bokningar:

• Endast medlemmar med spelrätt (medlemsavgift 65,-) kan registrera sig.
  • Man kan endast reservera max. 2 timmar åt gången.
  • Man kan endast reservera timmar 2 veckor framåt.
  • Man bör avboka timmen senast 12 h. före den reserverade timmen börjar, så att andra kan
    reservera den.
  • Säsongen och e-bokningssystemet är i kraft 11.5 – 30.9.2020.

Tack på förhand!

Daniel Wikman,
ordförande, Pargas Kalks Tennisklubb

Pelivuoron varaamiseen tulee muutoksia. Kenttä 1 varataan kuten aikaisemmin Malmnäsin kentällä, mutta kentän 2 osalta kokeilemme nettivarausjärjestelmää osoitteessa:
www.evaraus.fi/pargaskalkstennis/kalenteri/5/6
Jotta voi varata kenttä 2 pitää rekisteröityä järjestelmään. Rekisteröinti on helppoa ja nopeaa. Siihen tarvitaan vain sähköpostiosoitetta.

Muutama sääntö kun tehdään varauksia sähköisesti:

• Ainoastaan ne jäsenet joilla on pelioikeus (jäsenmaksu 65,-) voivat rekisteröityä.
  • Varataan max. 2 tuntia kerralla.
  • Varataan vain 2 viikkoa eteenpäin
  • Jos tunti joudutaan perumaan on peruutus tehtävä viimeistään 12 tuntia ennen tunnin alkua.
  • Kausi ja evaraus-järjestelmä on voimassa 11.5 – 30.9.2020.

Kiitos etukäteen!

Daniel Wikman,